Therapie bij BC Schreurs»Info ​BC Schreurs»Even voorstellen»Kim Meulepas

Kim MeulepasIk ben Kim Meulepas en sinds april 2021 werkzaam als ergotherapeut bij Bewegingscentrum Schreurs. 

Na mijn middelbare schoolperiode ben ik gestart met de opleiding ergotherapie aan Zuyd Hogeschool te Heerlen. De opleiding tot ergotherapeut heb ik in januari 2021 succesvol afgerond. Ik heb ervaring met de behandeling van volwassenen en ouderen met niet aangeboren hersenletsel. Binnen de geriatrische revalidatie en verpleeghuiszorg heb ik ervaring opgedaan met uiteenlopende vraagstukken, van herstel na een operatie of ziekenhuisopname tot adviezen overzithouding een het aanvragen van rolstoelen. Gedurende een stage binnen de handtherapie heb ik veel kennis en ervaring opgedaan over de behandeling van artrose klachten en overbelastingsklachten in de hand/pols. Met toepassing van leefstijladviezen/gewrichtbeschermende principes en indien nodig hulpmiddelen help ik de client op weg om zelfstandig dagelijkse activiteiten uit te blijven voeren. 

Indien er binnen de woonomgeving problemen ontstaan in de uitvoer van dagelijkse activiteiten kan ik ondersteuning bieden en advies geven over mogelijke aanpassingen in de woning en indien nodig ondersteunen in het doen van een aanvraag binnen de WMO. 

Tot slot heb ik ervaring in het behandelen van cliënten met vermoeidheidsklachten/een disbalans in energieverdeling, zoals cliënten die Covid door hebben gemaakt. 

Ik werk graag met cliënten met verschillende soorten hulpvragen en ik vind het een uitdaging om voor iedereen een passend behandelplan te maken. 


Ik ben als ergotherapeut geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u telefonisch via 077-7110379 of 06-15490491 contact met mij opnemen.