Therapie bij BC Schreurs»Info ​BC Schreurs»Praktijk

Praktijk


Bewegingscentrum Schreurs is een praktijk aan de van Boerlostraat in Venlo-Blerick (naast bakkerij t Bruedje).

De praktijk heeft de beschikking over een ruime parkeerplaats, die uitstekend te bereiken is vanuit alle delen van de gemeente Venlo.


Vanuit Tegelen en Venlo-Zuid kunt u het makkelijkst komen via de ''Nieuwe Brug''. Vanuit Venlo-Centrum, Venlo-Oost en Venlo-Noord kunt u het makkelijkst aanrijden via de ''Stadsbrug''. 


In het pand is naast de praktijk ook een tandartspraktijk gevestigd op de 1ste verdieping (Botman tandartsen) en een tandtechnisch laboratorium op de begane grond (Dental Solutions Venlo). Bewegingscentrum Schreurs is ook gevestigd op de begane grond, aan de noordzijde van het gebouw.


Net zoals het gebouw is ook de praktijk geheel ingericht met de nieuwste en meest moderne materialen. De praktijk telt een ruime wachtkamer, een afgeschermde receptie, 4 behandelkamers, een oefenzaal met apparaten zoals Technogym Kinesis, Nautilus Crosstrainer en losse trainingsmaterialen en nog enkele priveruimtes.

Graag verwijzen wij u naar het hoofdstuk Foto's onder het tabblad 'Over ons' om de afbeeldingen te bekijken die gemaakt zijn in de praktijk.

Wanneer u een beter beeld wilt krijgen van Bewegingscentrum Schreurs, nodigen wij u van harte uit om eens de praktijk te komen bezoeken.