Therapie bij BC Schreurs»Info ​BC Schreurs»Even voorstellen»Jacky de Mulder

Jacky de Mulder

Hallo, ik ben Jacky de Mulder, geboren in 1989 in Venlo. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Paramedische Hogeschool te Eindhoven. Sinds mei 2015 werk ik in een praktijk in Venlo. In februari 2017 ben ik daarnaast ook in Duitsland, Geldern, aan de slag gegaan als fysiotherapeut. Na een paar maanden in Duitsland gewerkt te hebben, ben ik per september 2017 begonnen bij Bewegingscentrum Schreurs. In mijn vrije tijd doe ik graag handballen bij HandbaL Venlo. 

Na mijn studie heb ik enkele cursussen gevolgd om me te verdiepen in verschillende behandelmethodes. Zo heb ik de cursus Medical Taping gedaan en Mulligan Concept.

Mulligan Concept: “ Een veilige en effectieve manier van mobiliseren”. De behandelwijze van Mulligan Concepts houdt in dat een positiefout van een gewricht manueel wordt gecorrigeerd. Tijdens deze correctie voert de patiënt de eerder pijnlijke beweging uit. Middels deze techniek wordt het lichaam getraind om goed en pijnvrij te bewegen. De behandeling volgens Mulligan is geheel pijnvrij!

In maart 2016 heb ik de cursus Dry Needling gevolgd  voor de onderste en bovenste extremiteiten. Dit houdt in dat ik zowel armen en benen mag behandelen met Dry Needling.

In december 2017 heb ik de cursus "Fysiotherapie bij Oncologische Patienten" met goed gevolg afgerond.

In mei 2020 heb ik, samen met Sander Schreurs, de basisopleiding tot Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) gevolgd.

In september 2020 heb ik de cursus "Myofasciale Vaardigheden" afgerond.